your inception logo
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

EU Financiranje

P2 – Spodbude za zagon inovativnih podjetij

Opis operacije: Naše podjetje se je prijavilo na razpis P2 – spodbude za zagon inovativnih podjetij – v okviru katerega smo razvili svoje prve izdelke in storitve. 

Namen operacije: Naš glaven cilj je bil razviti personalizirane akcijske načrte za optimizacijo delovanja možganov z revolucionarnimi formulami prehranskih dopolnil. 

Finančna podpora: Naše podjetje je v okviru razpisa prejelo 54.000 EUR subvencije.

Cilji in rezultati operacije: Do septembra 2023 smo uspešno razvili načrte ter unikatne formule prehranskih dopolnil ter jih lansirali na slovenskem in EU trgu ter uspešno dokončali fazo komercializacije. 

Razvili smo inovativen vprašalnik, ki oceni delovanje različnih možganskih regij. Rezultate vprašalnika analizira napreden algoritem ter pripravi personaliziran protokol (akcijski načrt). Uporabnik prejme celovit načrt za optimizacijo delovanja možganov. Glede na težave v paketu dobi tudi izbrano formulo nutropika (ThinkFocus, ThinkSleep, ThinkCalm), ki pomaga vzpostaviti ravnovesje. Naši nutropiki vsebujejo tehnološko inovativne kapsule z različnimi profili sproščanja ter imajo s tem boljši učinek delovanja.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. 

Plakat končna verzija